Skip to content

Akvaario sisustus

Aquascaping tunnetaan vedenalainen puutarhanhoito.
Prosessi tuottaa vesimaisema on hyvin samankaltainen kuin käytetään maiseman suunnittelijat maisemointi.
Molemmissa prosesseissa käytetään koristeellisia tekniikoita, joiden tarkoituksena on järjestää eri elementtejä ulottuvillamme, kuten kivet, runkoja ja kasveja, luoda maisema, tässä tapauksessa vesieliöille, joka ei ole vain miellyttävä silmään, se on yllättävää, kestävää ja siedettävä.
Mitä odotetaan lopputuloksesta on eräänlainen akvaario, erilainen ja alkuperäinen biotooppi, joka on vastattava tarpeisiin sen asukkaiden, mutta on myös integroitu koristeluun kodin ympäristössä ja samalla erottua ikään kuin se olisi maalaus, huomion kohta, että huone.

Perusperiaatteet akvaario maisemointi

Suuri osa menestyksestä hyvä aquascaping hanke riippuu mielikuvituksen aquarist, mutta se ei tarvitse vain mielikuvitusta, se tarvitsee myös tekniikkaa.
Ilman tekniikkaa laiminlyösimme niin tärkeitä näkökohtia kuin mittasuhteet, tai akvaariossa, yhteensopivuudet lajien välillä.

Suhteellisuus

Yksi tärkeimmistä kohdista, ellei tärkein, on hankkeen eri osien välinen osuus.
Mittasuhteet kuvaavat harmoniaa elementtien välillä, että jokainen kappale, olivatpa ne kiviä, tukkia, kasveja, ovat oikeassa paikassa, lukumäärässä ja koossa.
Tämä suhteellisuus voidaan rikkoa etsimään keskipiste, elementti, että haluamme olla huomionpiste, joka voi olla missä tahansa akvaariossa, se ei tarvitse olla keskellä.
Toinen tärkeä näkökohta mittasuhteet ovat numerot, määrä elementtejä käytetään.
Saavuttaaksemme luonnollisemman vaikutuksen, meidän on muistettava parittomat numerot. Joten asetamme yksinäisiä kasveja, tai jos käytämme ryhmiä, jotka ovat 3 tai 5, aina pariton numerot.
Samaa sääntöä voidaan soveltaa mihin tahansa elementtiin, kuten kiviin tai lokeihin.

Yksinkertaisuus ja yksinkertaisuus

Yksi eleganssin perusperiaatteista on yksinkertaisuus.
Suuri sisustussuunnittelijat, maisema suunnittelijat ja aquascaping fanit saavuttaa parhaat tulokset käyttäen muutamia elementtejä.
Kun esittelemme yhä enemmän elementtejä, lopputulos on näyttely elementtejä ilman johdonmukaisuutta.
Periaatteessa sinun täytyy käyttää ja yhdistää neljä elementtiä: hiekka tai sora, kivet, lokit ja kasvit.
Esimerkkinä yksinkertaisuudesta olisi käyttää vain yhtä tyyppisiä lokeja, vain yhdentyyppisiä kiviä, vain yksi sävy soraa tai hiekkaa taustalla ja hyvin vähän lajikkeita kasveja, joissa on väripaletti, jotka täydentävät.
Tämä on ohjeellisesti sanottu suositus, jota ei tarvitse noudattaa tiukasti. Joskus voimme löytää yllättäviä tuloksia, jotka perustuvat ideoihin, jotka teoriassa eivät ole paljon järkeä.

Huomiotta jätetty kohdevalo

Sisällä suunnittelu akvaario maisema, tulokkaat eivät useinkaan pidä valaistusta.
Ei vain se on tarpeen kasvun kasveja, se vaikuttaa myös siihen, miten lopputulos näyttää.
Ota huomioon, kuinka paljon valaistusta kasvit tarvitsevat, tyyppi valot aiot käyttää, ja mitä lopullinen tulos on, että haluat tarjota …

Akvaarion alusta

Tiedät, että akvaariossa voimme olla kahdenlaisia substraatteja, inertti niistä ja ne, jotka auttavat tekemään kasveja kasvaa.
Jos aiomme saada kasvillisuutta, joka on juurtuttava, on tarpeen sisällyttää välttämättömiin elementteihin hyvä substraatti halveksimatta lopullista vaikutusta ja lisäämällä soraa tai tarkkaa hiekkaa hankkeen visuaaliseen tulokseen.

Edellisen kuivaprojektin valmisteleminen

Ennen akvaarion suunnittelun aloittamista on suoritettava aiempi hanke.
On selvää, mitä haluamme saavuttaa, vie meidät paljon lähemmäksi saada sitä, että jos ostamme paljon elementtejä ja sitten aiomme mennä naimisiin sisällä akvaario.
Ottaa edellinen hanke myös välttää meitä improvisoida, joka yleensä tuottaa hyvin houkuttelevia tuloksia.
Looginen tapa tehdä hanke on saada työskennellä lyijykynällä ja paperilla, mutta jos meillä ei ole tarvittavaa mielikuvitusta tai emme ole kovin hyvä piirustus, voimme myös tehdä kuiva hanke.
Pohjimmiltaan kyse on saattaa kaikki elementit akvaario tyhjä tai pöydälle, jotta voimme tarkistaa lopullisen vaikutuksen.

Katso ja opi

Onneksi elämme Internetin aikakaudella, meillä on tuhansia aquascaping hankkeita käden ulottuvilla, sisustajat, jotka ovat luoneet hankkeita ihaillaan muiden akvaario ystäville.
Analysoi, miten he ovat tehneet sen, mitä tekniikoita he ovat käyttäneet ja ennen kaikkea olla kärsivällinen.
Jos tulokset eivät ole mitä etsit, älä masennu, aloita uudelleen, poistaa elementtejä et pidä, muuttaa, muokata.
Akvaario on myös jatkuvassa liikkeessä ja kasvaa, se on elossa.
Ehkä kasvi kasvaa odotettua enemmän tai vähemmän, etsiä ratkaisuja, voisitteko muuttaa sitä?

Lopulliset vinkit, pisteitä ei pidä unohtaa

Pohjimmiltaan aquascaping on puutarhanhoito hanke, joka sisältää kaikenlaisia koriste-elementtejä luoda yllättävää, miellyttävä ja alkuperäinen vesi “maisema”.
Emme saa kuitenkaan unohtaa, että kyseessä on akvaario, lasiuurna täynnä eläviä olentoja, jotka tarvitsevat hyvin erityisiä veden laatuolosuhteita selviytyäkseen.
Ne kohdat, joita emme saa laiminlyödä, ovat seuraavat:

  • Akvaario suodattimet
  • CO2: osta hyvä hapetin!
  • Lannoitteet, jos tarpeen
  • Valitse oikea kala

Aquarium suodattimet ovat välttämättömiä, onko istutettu akvaario vain, joka ei sisällä kalaa, tai onko se lopulta sisällyttää ne.
Suuri osa veden laadusta kuuluu suodattimille. Älä aliarvioi niiden merkitystä akvaariossa.

Toinen tärkeä seikka, akvaariossa, jossa kasvit ovat todennäköisesti päähenkilöitä, on tarve lisätä tai olla lisäämättä CO2.
On tarpeen tietää, missä määrin se on tarpeen, saada CO2-laitteet tai jos aeraattori on riittävä.
Lannoitus on toinen asia ottaa huomioon. Täytyykö sinun hedelmöittää kasvit? Kuinka usein?
Ja lopuksi kalat.
Vaikka akvaario, jossa kasvit voivat olla päähenkilöitä, ja kala voi olla taustalla, jos esittelemme ne emme voi laiminlyödä heidän tarpeitaan.
Ovatko ne yhteensopivia kasvien ja koristelu? Onko heillä oikea valaistus… Onko se liikaa vai liian vähän?
Nyt on sinun vuorosi, on aika alkaa luoda aquascaping-projektiasi.