Skip to content

Paras akvaario suodattimet

Parhaat ulkoiset suodattimet

Mikä on paras sisaan akvaario suodatin markkinoilla?

Pieni Akvaario Kauppa on verkkosivusto pienistä akvaarioista. Tämä on selvää. Toisinaan haluamme kuitenkin uida nykyistä suosituksemme kanssa. Näin on suodattimien tapauksessa. Jos luulet, että pienet akvaariot tarvitsevat pieniä suodattimia, jotka jättävät kaloille mahdollisimman paljon tilaa, niin olemme sopineet. Jos puhumme niin pienistä akvaarioista kuin “nanoakvaarioista” – erittäin suosittujen uusien amatöörien keskuudessa -, tästä suosituksesta tulee välttämätöntä: pieni akvaario, pieni suodatin.

Ja mikä suodatin voi olla pienempi kuin ilman, että sillä olisi suodatinta? Tarkka. Ei mitään. Tämä pätee ulkoakvaarioihin, jotka eivät vie vähän arvokasta tilaa pienessä akvaariossa. Niitä on myös paljon helpompi puhdistaa, on totta, että ne voivat olla jonkin verran meluisampia, mutta on myös totta, että pienellä kekseliäisyydellä ne voidaan piilottaa huonekalupalaan, joka poistaa äänen meiltä, ​​tai myös kaukana talon alueesta, jossa nautimme. kaunis nanoakvaario.

On totta, että pienimmät ulkoiset suodattimet saattavat tuntua liian tehokkailta pienelle akvaarialle, mutta on myös totta, että (a) niitä voidaan säädellä ja (b) niitä voidaan säätää tai ei, pahinta mitä voi tapahtua on, että lapsesi vesi akvaario on erittäin puhdas ja puhdistuksen ja suodattimien puhdistamisen välillä kuluu pitkä aika. Onko tämä todella ongelma?

Kuitenkin, niille, jotka eivät välitä vähentämistä vielä vähän tilaa nämä ovat kaksi ensisijaista sisäistä suodatinta:

Täysin upotettava sisäinen suodatin BPS-6036 on suunniteltu nanoakvaarioille tai gambariumille 10-30 litraa, olivatpa ne makeaa tai suolavesiakvaarioita. Joten se on täydellinen 20 litran kalasäiliösuodatin.
Huolimatta sen suunnittelusta ja pienestä koosta (se vie vain muutaman senttimetrin), se suorittaa sekä perustyyppisiä suodatusta: mekaanisia ja biologisia, kiitos, että se on varustettu biokemiallisella sienellä, joka pitää akvaarion veden täydellisessä kunnossa.
Toinen ominaisuus, joka tekee siitä arvoinen, että minun valinta on, että se mahdollistaa virtauksen säännellään, jotain aivan epätavallista suodattimet näitä ominaisuuksia.
Puhdista se, sinun tarvitsee vain poistaa alaosa, niin että sieni on näkyvissä, ottaa sen pois puhdistaa sen ja laita se takaisin.
Se on kiinnitetty akvaarioon käytännön imukupit.

Eheim pickup 60 sisäsuodatin on suunniteltu erityisesti pienille akvaarioille tai ylimääräiseksi suodattimeksi suuressa akvaariossa.
Mielenkiintoisin piirre tämän pienen mutta toimiva suodatin on, että suodatin sieni voidaan poistaa ylhäältä, kun pumppu pysyy sisällä akvaario, niin että koko suodatin ei tarvitse poistaa puhdistusta varten.
Suodattimen mukana toimitetaan suodatinpatruuna, joka on suunniteltu toimimaan ensimmäisestä hetkestä lähtien. Aktiiviset hiilipatruunat voidaan myös sisällyttää kemialliseen suodatuksiin, esimerkiksi ensimmäisen hoitosyklin aikana tai lääkkeiden käytön jälkeen.
Suodattimen poistosuutin voidaan suuntata, päättää, mihin haluamme veden virtauksen suunnattavan.

Mikä on paras ulkoinen akvaario suodatin markkinoilla?

Käyttämällä ulkoisia akvaario suodattimet tarjoaa lukemattomia etuja akvaario. Tärkeimpiä niistä:

 • Puhtaampaa vettä, kiitos korkean suodatuksen
 • Se on täydellinen liittolainen pitää veden parametrit oikealla tasolla
 • Elämä akvaariossa, kalat, kasvit … pidetään paljon terveempiä

Ei ole mitään tekosyytä ottaa akvaario täydellisessä kunnossa. On ulkoisia suodattimia, jotka vievät hyvin vähän tilaa, tehdä tuskin mitään melua ja ovat edullisia. Ei ole väliä minkä kokoinen akvaario on, ne ovat suodattimia pieniä kalasäiliöitä tai suuria akvaarioita.
Auttaa sinua löytämään paras suodatin akvaario, olen etsinyt, yksi kerrallaan, monille ehdokkaille, tarjota sinulle paras ulkoinen akvaario suodattimia.

Mikä ulkona akvaario suodatin ostaa? Paras ulkopuolinen akvaariosuodatin laatuhinnan mukaan

Pienille akvaarioille 60L asti: ulkona akvaario suodatin Eheim Classic 150 ja 250

eheim classic 250

Eheim Classic 250 -suodatin voi olla akvaarioiden suosituin suodatin. Löydät satoja viittauksia tähän suodattimeen ja ne kaikki ovat positiivisia.
Se on ulkoinen suodatin, jota voidaan käyttää akvaarioissa 80-250 litraa, ja suodatuskapasiteetti on 440 litraa tunnissa.
Sen lasiin mahtuu 3,5 litraa suodatusmateriaalia ja vettä, mikä antaa meille käsityksen sen suodatuskapasiteetista.
Lasin sisällä löysimme käytännöllisen korin, jossa voimme sijoittaa kaikki suodatusmateriaalit haluamaamme järjestykseen ja haluamaamme määrään. Sillä on etunsa ja haittansa monivaihesuodattimien edessä.
Eheim-suodattimen ostaminen takaa aina laadun, ja se on yksi Euroopan parhaista teknisistä palveluista.

En ole varma, onko suodattimia yhtä tehokas kuin tämä. Koska olen asentanut sen, vesi on täydellisessä kunnossa … Jos olen edes kasvattanut kasveja.
Korostan sen laatua ja suodatuskapasiteettia.

Lue lisää

Yli 60 litran akvaarioille: ulkona akvaario suodatin Fluval Fx4

Fluval FX -sarja on vaativimmillekin ihmisille, joilla on suuri akvaario.
Pumpun teho antaa 2650 litran tuntinopeuden, ja sen tehokas suodatuskapasiteetti, kun vesi kulkee suodatinmateriaalin läpi, on 1700 litraa tunnissa.
Suodatin on ainutlaatuisia ominaisuuksia: kaksinkertainen “multidirectional ” veden ulostulo, suoraan sinne, missä haluamme sitä eniten, tai teleskooppinen ja tukkeutumisen veden sisääntulo, jotta voimme ottaa vettä osa akvaario, että ymmärrämme on mielenkiintoisin.
Siinä on myös kehittyneet turvajärjestelmät, joissa on Aquastop-napsautusventtiili.
On myös huomattava, että siphon lisävaruste nimeltä “FX sora vac ” voidaan lisätä, joka toimii paine pumpun ja palvelee puhdistaa pohjaan akvaario.

Fluval Fx4 Ulkoisen suodattimen tekniset tiedot

 • Mekaaninen, biologinen ja kemiallinen suodatus, jossa on mahdollisuus lisätä 4-vaiheinen
 • Pienempi huoltotaajuus. Ylimääräinen tyhjennysventtiili sorapuhdistimen liittämiseen
 • Sisältää kaikki tarvittavat suodatinmateriaalit
 • Erittäin hiljainen
 • 1000 litran akvaariosuodatin (jopa 1500 litraa Fluval Fx6:lle)
 • Mitat: 42 x 40 x 40 cm.
 • Virtausnopeus 2,650 l/h
 • 30 W kulutus

Mitä ostajat sanovat Fluval FX4 ulkoinen suodatin

Minulle se on paras suodatin markkinoilla juuri nyt.
Se on monia myönteisiä kohtia: helppo asentaa ja käyttää, helppo puhdistaa, puhumattakaan tehokas suodatus ja veden virtaus se tarjoaa.
Suosittelen sitä.

Lue lisää