Skip to content

Akvaariotarvikkeet

Kun aloitat kiehtovamaailmassa vesieliöille huomaat, että ostaa täydellinen akvaario ei riitä, on aina hyvä määrä akvaario tarvikkeet, jotka voivat olla enemmän tai vähemmän hyötyä ja että jossain vaiheessa harkitset ostaa.
Toinen vaihtoehto on, että haluat parantaa tilat, että akvaario on jo. Esimerkiksi akvaario asentaa loisteputkia ja haluat ehkä muuttaa valaistus akvaario ja laittaa LED-valot.

Paras Akvaario lämpömittarit

Akvaario lämpömittarit ovat “on “on “” välineitä mitata veden lämpötila akvaariossa.
Sinun täytyy harkita, että kalat ovat kylmäverinen eläimiä, joten veden lämpötila sisällä akvaario voi tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman heille.
Lämpömittareiden ansiosta voimme kertoa, ovatko kalat vaarassa, koska poikkeuksellisen korkea tai matala lämpötila vahingoittaa vakavasti niiden terveyttä.

Tyypit Aquarium lämpömittarit

Ennen kuin valitset lämpömittari, on tarpeen tietää tyypit, joten tiedät mikä on paras akvaario, säiliö tai kala säiliö.

Kelluva lämpömittari (sävytetty alkoholi)

Tämäntyyppistä lämpömittaria käytetään vain rajoitetuissa tapauksissa, koska se sisältää elohopeaa, joka on myrkyllinen yhdiste. Lisäksi lasia käytetään sen valmistuksessa laitteen sisällön kapseloimiseen.
Tämän lämpömittarin erityispiirteenä on, että kun se heitetään veteen, se kelluu, koska se on tasapainossa lyijyn tai teräksen painojen kanssa, jotta se voidaan säilyttää pystysuorassa akvaariossa.
Toinen erikoisuus tämän kalasäiliön lämpömittari on, että se käyttää asteikot celsiusasteiden tai astetta Fahrenheit, lisäksi se voi olla hyödyllistä akvaario käytäntöjä, mutta ei ole kovin tarkka tutkimuksia.
Jos valitset tämän lämpömittarin, sinun on otettava huomioon, että se on aina upotettava veteen, jotta voit ottaa oikean lämpötilalukeman. On myös tärkeää, että se ei altistu auringolle suoraan, koska se voi aiheuttaa lämpötilan nousun siinä määrin, että se voi aiheuttaa kuplia, joita ei voida poistaa.

Liima lämpömittari

Liimalämpömittari on tarra, joka tarttuu akvaarion, kalasäiliön tai säiliön lasin ulkopuolelle, mutta miten se toimii? Tämä lämpömittari toimii numeroidulla ruudukolla, joka vaihtaa väriä lämpötilalla.
Tämän akvaarion lämpömittarin käyttö ei ole erittäin suositeltavaa, vaikka se voi olla hyvin käytännöllistä, koska se ei ole kovin tarkka ja sitä on vaikea lukea. Tämän mallin alhainen tarkkuus johtuu siitä, että akvaario koostuu vain 4 tai 5 mm paksusta seinästä, joten pienintäkään ilmavirtaa voi aiheuttaa lukemisen muutoksen.
Jos haluat kalasi olevan hyvässä kunnossa, älä osta epäluotettavaa instrumenttia näin.

Digitaalinen akvaario lämpömittari

Jos olet kiinnostunut tarkka väline makean veden akvaario, on parasta ostaa digitaalinen akvaario lämpömittari, koska se on varsin tarkka käsittelyssä lämpötila. Sen helppokäyttöisyys johtuu siitä, että se käyttää paristoja tai on kytketty verkkoon, mutta tämä riippuu ensinnäkin valitsemastasi mallista.
Yksi tämän lämpömittarin erityispiirteistä on sen kestävyys ja jäykkyys; se on kyky tallentaa tietoja, joten voit tallentaa korkeimman ja alimman lämpötilan, kun et ole lähellä akvaario. Se mittaa myös sekä akvaarion sisä- että ulkopuolella olevaa lämpötilaa, joten voit luottaa sen tarkkuuteen.

Toinen ominaisuus tämän lämpömittari on, että se voi tulla hälytystoiminto, joka varoittaa sinua, kun lämpötila menee pois valitulta alueelta.
On olemassa suuri valikoima näitä markkinoilla, jotka ovat erittäin tarkkoja ja edulliseen hintaan, mutta jos etsit enemmän toimintoja ja pretensions, niiden hinta nousee, koska ne ovat innovatiivisempia malleja ja niiden materiaalit ovat kalliimpia.
Jos valitset tällaisen akvaario lämpömittari, pitää mielessä, että sen anturi on upotettava niin, että sen lukeminen voi olla tarkka, eikä koskaan valita lämpömittari, joka on anturi ulospäin, koska se voisi antaa sinulle virheellisiä tietoja mittauksessa.

Lämpömittarin kestävyys ja luotettavuus

Toinen huomioon otettava tekijä on kalasäiliön lämpömittarin kestävyys. Tältä osin on parempi ostaa täysin upotettava eikä osittain upotettava, koska uppolämpömittarit ovat kestävämpiä ja vähemmän todennäköisesti aiheuttaa lämpötilaan liittyviä vikoja.
Muista, että riippumatta siitä, miten ne on asennettu tai millaisia ne ovat, on parasta korvata useimmat näistä kerran vuodessa … lukuun ottamatta elektroniikkaa, jolla on selvästi paljon pidempi käyttöikä.

Paras akvaario tuuletin

Sisällä akvaario, useita elementtejä on rinnakkain yhteensä harmoniaa kaikki kalat johtaa pitkä ja terve elämä.
Niistä näkökohdista, jotka on huolehdittava on lämpötila akvaario, koska tämä voi muuttua hyvin nopeasti ja muuttaa elinympäristön tilaa. Joten on erittäin tärkeää, että osaat hallita sitä, erityisesti kesällä, näissä tilanteissa on tarpeen akvaario fani.
Monta kertaa luoda erityinen lämpötila, että jokainen kalalaji tarvitsee, on tarpeen tietää niiden tarpeet. Suurimman osan ajasta veden pitäisi olla välillä 21º C ja 27º C, mutta saatat myös olla se pienempi ja että tarvitset tehokkaan tuulettimen, joka on tarvittavat valtuudet luoda ihanteellinen ympäristö vesilemmikkejä.

Paras digitaalinen pH-mittari

Mikä on markkinoiden paras pH-mittari?

Haluatko tietää, miten säilyttää veden laatu akvaariossa? No, yksi tärkeä tekijä tarvitset on pH-mittari. Tämä on tarpeen, koska kalasäiliöiden ympäristö voi muuttaa pH:taan, ja kalan pitämiseksi terveenä on tärkeää säilyttää vesi asianmukaisella emäksisyys- tai happamuustasolla.
Onneksi nykyään löydät erilaisia malleja ja erilaisia pH-mittareita, joita käytetään veteen ja altaisiin. On jopa digitaalinen pH-mittari, jonka avulla voit helposti tunnistaa pH-tasot kalasäiliössäsi.
Kussakin tapauksessa ihanteellinen pH riippuu kalalajista, joten on tärkeää, että olet hyvin perillä lemmikkisi ominaisuuksista.

Paras akvaarioveden vedenparannusaineet

Akvaario vedenselventäjät ovat täydellinen liittolainen, kun meillä on ongelmia sameaa vettä akvaariossa.
Älä sekoita akvaariovedenselventimet biologisia lisiä, jotka auttavat lisäämään nitrifying bakteerit.
Ne ovat kaksi täysin erilaista tilannetta, vaikka noviisi ne voivat tuntua identtisiltä. Ne näyttävät samanlaisilta, mutta ne eivät ole samat.

Akvaario vedenhoito

Nämä selventävät tuotteet ovat ihanteellisia vähentää keskeytetty hiukkasia akvaariossa, ja poistaa klooria, kuparia, sinkkiä … raskasmetallit, jotka ovat yleensä läsnä vedessä tulevat suoraan hanasta, ja jotka voivat joskus päästä hana, kun teemme määräajoin veden muutoksia.

Se poistaa hiukkasia, että suodattimet eivät useinkaan pysty ansaan, joko siksi, että ne ovat hyvin pieniä tai koska määrä on sellainen, että suodattimet eivät pysty käsittelemään niitä.

Kiitos selkeyttäjä, on taattu, että akvaario on oikeat edellytykset kalat on elämä he ansaitsevat.

Ne ovat täysin vaarattomia akvaarion asukkaille. Ne eivät vaikuta kasveihin makean veden akvaarioissa, eivätkä ne vaikuta koralleja meriakvaarioissa.

Kalassa ei tietenkään ole mitään ongelmaa, johon selkiyttäjät eivät vaikuta.
Koska kärki, sinun pitäisi puhdistaa suodattimet akvaario usein, poistaa hiukkasia, jotka voivat olla loukussa siellä.

Varmista, että akvaariosi pH on yli 6 ja karbonaatin kovuusarvot ovat yli 5° dKH.

Myydyin pienet akvaariot paketit

Suositelluimmat akvaariopakkauksemme aloittamiseksi sisältävät kaikki aloittamiseen tarvitsemasi tarvikkeet, itsensä uurnan, suodatuslaitteet, valaistuksen ja monissa tapauksissa ruuan ja veden käsittelyn.

Kun olet päättänyt sopivin akvaario koko sinulle, muista, että kalat, kasvit ja tarvikkeet on oltava linjassa.

Jos valitset pieniä Betteras, ihanteellinen Betta kalaa tai pieniä kaloja, et voi sisällyttää suuria kaloja.

Nämä mini akvaariot on erityisesti suunniteltu kylmän veden kalaa, vaikka jos sisällytämme lämmitin, niistä tulee täydellinen akvaario trooppisia kaloja.

Analysoi eri vaihtoehtoja, mutta muista, että ainakin akvaario on suodatus laitteet ja tarvikkeet valaistus, joko lamput, loisteputki tai LED-näytöt.

Valaistus on yhtä tärkeää akvaarion elämälle kuin veden suodatus.

Satojen tyytyväisten asiakkaiden suosittelema

Marina LED-Aquarium-Set, 5 Gallon
  • Marina Lux LED Aquarium-Set 19L
  • Superb Wert für Anfänger oder Fortgeschrittener Fisch Keepers