Skip to content

Aloittelijan opas ostaa mini akvaario

Kaikki nano akvaariot valinta täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, mutta siellä on aina akvaario, joka sopii paremmin tarpeisiimme tai makuun kuin toinen.
Aion opastaa sinua, mitä pidän tärkeinä on, jotka sinun pitäisi harkita ennen ostamista mitään pieni akvaario.

Mihin pieni akvaario voidaan sijoittaa?

Pienet akvaariot voidaan sijoittaa mihin tahansa nurkkaan talon tai toimiston.
Ihanteellinen on löytää sopiva paikka, kaukana ikkunoista niin, että levät eivät lisääliiään.
Ei ole myöskään hyvä ajatus pitää niitä lähellä lämmönlähteitä, kuten lämpöpattereita, jotka voivat muuttaa veden lämpötilaa ja vaikuttaa kielteisesti akvaarion kalaan.
Hyvä idea on laittaa ne lähelle pistorasiaan, niin että kaikki elementit, että akvaario on täydellinen valaistus olosuhteet voidaan aktivoida ja suodattimet voidaan käyttää.

Suunnittelu akvaario

Useimmat nano akvaariot ovat fantastinen muotoilu. Niiden on tarkoitus olla hyvin näkyviä kaikille, joten suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää.
Kuten olet ehkä huomannut, on olemassa pieniä lasi- ja muoviakvaarioita, puolipyöreä, neliö, suorakulmainen… Kun puhumme pala, joka ylittää perusasiat, joka on säilyttää elämän sisällä lasiuurna, valinta suunnittelu nano akvaario on erittäin tärkeää.

Pieni akvaariopaketti

Mielestäni paras vaihtoehto on valita yksi pieni akvaario sarjat, jotka tulevat kaikki mitä tarvitset päästä alkuun: suodattimet, valaistus, sisustus, jotkut jopa kalaruokaa.
Vaikka voit aloittaa yksinkertainen kristalli uurna, ja ostaa loput tarvikkeet, tämä vaihtoehto on vain hyvä idea, jos olet asiantuntija alalla.
Sarjat kerätä kaiken mitä tarvitset, ilman tarvetta vaikeuttaa mitään ja mukautettu koko akvaario olet ostanut.
Se ei saisi välttyä meiltä, että kun puhumme nano akvaarioita, on niitä 6 litraa lähtien.

Mitä kalaa laitamme akvaarioon?

Jos puhuisimme normaalikokoinen akvaario, eikä pieni akvaario, kala olisi listan kärjessä.
Tässä tapauksessa tila on tärkeämpää kuin kala.
Kun tiedämme, mikä akvaario sopii meille parhaiten, koon ja suunnittelun osalta meidän on selvitettävä, mitkä kalat sopivat parhaiten käytettävissä olevaan tilaan.
On hyvin pieniä kaloja, jotka voivat elää vähenevät tilat, toiset tarvitsevat suuremman tilan, on muita kaloja ja elää yhteisössä … Tämä seikka, vaikka se onkin viimeinen, on erittäin tärkeä.

Kylmä- ja kuumavesikala pienille akvaarioille

Kuten tiedän, että on hyvin vaikea valita ja / tai löytää kalaa pienille akvaarioille, tämä on minun valintani. Yksikään ei ylitä 5 senttimetriä aikuisen tilassa, ja jotkut mittaavat välillä 1,5 senttimetriä ja 3 senttimetriä:

 • Panda Corydoras
 • Kirves Kala
 • Rasbora Galaxy
 • Ampeistin kala
 • Tetra Cardenal
 • Otocinclus
 • Boraras Brigittae
 • Harlekiini Kala
 • Tetra Neon
 • Seeprakala
 • Guppy kala (Poecilia Reticulata)