Skip to content

Parhaat pienet akvaariot 2020

Jos haluat alkaa huolehtia ensimmäinen kala ja etsivät akvaario, sinulla on useita vaihtoehtoja, kuten pieniä akvaarioita.

Pienet akvaariot ovat eniten vaaditaan akvaario maailmassa, niillä on erityinen viehätys, joka houkuttelee sekä asiantuntija aquarists ja aloittelijoille samankaltaisia.

Aloittelijat eivät ehkä halua sitoutua liian suuri hanke, mutta asiantuntijat ovat houkutelleet päinvastoin – saada erityinen perusta hyvin pienessä tilassa.

Suuri nähtävyys pienten akvaarioiden on, että ne voivat mahtua mihin tahansa nurkkaan, pöydälle, keittiössä tai lasten makuuhuoneessa.

Valikoima parhaita pieniä akvaarioita

Parhaat Nano Aqualed akvaariot

Nano Aqualed Crystal akvaariot, yleensä on erittäin hyviä arvosteluja verkoissa. Ne, jotka ovat jo ostaneet nämä akvaariot, korostavat hyvää vastinetta rahalle. Ne ovat akvaarioita 10, 20 ja 30 litraa, ihanteellinen aloittaa vesimies, asentaa jalostukseen katkarapuja, kuten ylimääräinen akvaario karanteeniin … sovelluksia pieni akvaario on monia, myöntää kaikenlaisia koristelu, kun se ei vie liikaa paikkaa.

Koon ja hinnan mukaan, suurista pieniin

Paras 40 litran akvaariot

40 litran akvaario, olematta liian suuri, antaa meille mahdollisuuden olla hyvä valikoima kaloja, on istutettu akvaario tai tehdä kehittää koristeita.
Sanoisin epäilemättä, että 40-litrainen akvaario on täydellinen ensimmäiseen kosketukseen vesieliöihin unohtamatta muita pienempiä akvaarioita, jotka voivat olla yhtä päteviä, mutta joskus tulevat monimutkaisemmiksi hallita.

Paras 30 litran akvaariot

30 litran akvaario on ihanteellinen koko aloittaa vesieliöissä, tai lahjaksi lapsillesi, jotta ne vastuussa hoidosta lemmikki.

30 litran koko on ihanteellinen pitämään pienen pienoiskalakoulun, kuten Rasbora Galaxy, joka on vain 1,5 senttimetriä pitkä, kun se saavuttaa aikuisuuden, tai esimerkiksi hyttyskalan, joka on 3 senttimetriä pitkä.

Muista, että akvaarion koko vaikuttaa erilaisiin kalan, että aiot ottaa käyttöön siinä, en suosittele missään tapauksessa, että laitat klovni kala 30 litran akvaario, ne ovat liian suuria kaloja, jotka kärsivät paljon niin pienessä tilassa.

Ennen kuin aloitat ostaa 30 litran akvaario, tietämättä hyvin, mitä ostaa, ehdotan, että tarkistat suositukseni, paras 30 litran akvaario sarjat, jotka ovat myynnissä juuri nyt … Et tule katumaan sitä.

Tetra AquaArt Explorer Line Aquarium-Komplett-Set 30L, Weiß
  • Außergewöhnliches "Half Moon" Design Design mit einzigartiger 180° Perspektive
  • LED Tag- und Nachlichschaltung lässt Fische und Pflanzen in beeindruckender Weise zur Geltung kommen

Paras 20 litran akvaariot

20 litran akvaario on ihanteellinen aloittelijoille, mutta se voi myös olla hyvin käytännöllinen on yksi synnytys-tai karanteenisäiliö.

Joka tapauksessa meidän pitäisi tietää, että 20-litrainen akvaario vaatii yhtä paljon tai enemmän valppautta kuin suurempi akvaario.

Vain koska akvaario on pieni, se ei tarkoita, että se on helppo käsitellä. Joskus parametreja on vaikeampi hallita ja virheet voivat olla vakavampia.
Kuitenkin pienet akvaariot ovat aina suosii aloittelijoille.

Jotta et tee suuria virheitä, me kattaa tärkeimmät näkökohdat ostaessamme ja ylläpidettäessä 20 litran akvaario.

Paras 10 litran akvaariot

Akvaario 10 litraa tai vähemmän pidetään nano akvaario. Voisimme sanoa, että akvaario 20 litraa tai vähemmän olisi nano akvaario … vaikka välillä on 5 litraa, 10, 15 …

Joka tapauksessa on ymmärrettävä, että näin pienessä akvaariossa ei voi laittaa monia kaloja tai että valitut yksilöt ovat hyvin suuria.

Nämä akvaariot toimivat usein vaihtoehtona Betteras, hyvin pieniä kalasäiliöitä käytetään kasvattaa Betta kalaa.

Betteras on tullut suosittu, koska ne ovat erittäin halpoja (ne ovat yleensä valmistettu muovista ja kyseenalainen laatu), mutta vastineena heillä ei ole perustarvikkeita, että meidän pitäisi pyytää akvaario: suodatin, valaistus ja jos päätämme olla trooppisia kaloja, akvaario lämmitin.

Valaistus 10L akvaario

On aina tarpeen, koska kala- ja akvaariokasvit tarvitsevat tietyn määrän valotunteja niiden kasvua ja hyvinvointia varten.

10 litran akvaarioissa valaistus on yleensä LED-lamppujen tarjoama, koska niiden koko on pieni.

Ne, jotka ovat kansi sisällyttää ne kansi itse, vaikka löydämme suuren määrän pieniä akvaarioita LED-lamput, joka ei suinkaan ole huono, antaa heille hyvin omaperäinen kosketus.

Tarkista, millainen valaistus on akvaario pakki ostat, ja jos päätät asentaa mukautetun akvaario, ehdotan LED-lamppu 10 litraa akvaarioita.

10 litran akvaariosuodatin

Useimmissa 10 litran akvaarioissa on sisäiset suodattimet, jotka upotetaan akvaarioon.

Se on paras vaihtoehto yhdessä reppusuodattimien kanssa, poistaisin kokonaan ulkoiset suodattimet, koska on löydettävä paikka, jossa ne voidaan sijoittaa. . . Oletetaan, että jos ostamme 10 litran akvaarion, se johtuu siitä, että meillä ei ole tilaa, eikö?

Tarkista suodattimen tyyppi. On suodattimia pieniä akvaarioita, jotka suorittavat täysin mekaaninen ja biologinen suodatus, jotkut (vaikka niiden pieni koko), pystyvät myös suorittamaan kemiallista suodatusta.
Jotkut 10 litran akvaario suodattimet pidän eniten:

Lämmitin 10 litran akvaarioon

Ei akvaario pakki tulee lämmittimet vakiona, mutta se on välttämätön elementti, jos haluat pitää trooppisia kaloja.

Lämmittimen on oltava akvaarion mukainen, koska sillä on oltava oikeat wattit… se ei ole sama lämmittää 10 litran akvaario, kuten 100 litran akvaario.

Myynti
NICREW Aquarium Heizung 25W, Heizstab mit LED-Anzeige Aquarium Heizer Regelheizer Tauchheizkörper für Süß- und Meerwasser Aquarien Fischtanks
  • Eingebauter Überhitzungsschutz für automatische Abschaltung, falls der Ofen zu heiß wird.
  • Der externe Regler ermöglicht eine einfache und sichere Temperatureinstellung im Freien.

Valitsemalla paras 10 litran akvaario pakki

Kuten olet nähnyt, voit ostaa 10 litran akvaario uurnan, ja sitten kaikki tarvittavat tarvikkeet perustaa akvaario.

On kuitenkin paljon nopeampi (ja ehkä halvempi) vaihtoehto, joka on ostaa täydellinen akvaario pakki.

On olemassa useita Aquarium Kits että pidän todella mielenkiintoinen, jotkut menevät yli 10 litraa tarkalleen, kun taas toiset ovat hieman pienempiä, mutta hei!

Tetra Silhouette LED-Aquarium, für Aquaristik, 12 l
  • Mit einer Tag-/Nacht-Beleuchtung zur Schaffung eines natürlichen Beleuchtungszyklus.
  • Mit Filtration, versteckt im hinteren Teil des Aquariums.

Kalaa 10 litran akvaarioon

10 litran akvaariossa ei voi laittaa paljon kaloja. Joistakin lajikkeista voimme olla vain yksi tai kaksi yksilöä, kun taas muita pienempiä lajeja, voimme olla pieni koulu, joka on aina hyvin omaperäinen nähdä ne uida.

On myös tavallista, että 10 litran akvaarioita käytetään katkarapujen viljelyyn, gambarioon. Mutta kaikki eivät pidä katkaravuista, jotka muuten ovat paljon herkempiä huolehtia kuin kalat.

Jotkut lajikkeiden kalan sopiva 10 litran akvaario voisi olla:

  • Rasbora galaxy: Aikuisena se saavuttaa 1,5 cm, joten meillä voisi olla 4 tai 5 näytettä. Ne ovat kaloja, jotka pystyvät elämään kylmässä vedessä, voisimme saada ne asentamatta lämmitintä.
  • Hyttyskalaa (Gambusia affinis): Se saa olla kolme senttimetriä pitkä … kolme tai neljä kalaa.
  • Neontetra: Se mittaa 4 senttimetriä, joten korkeinaan kaksi tai kolme näytettä.

Betta, siamilainen taistelukala, ansaitsee erikoisjutun. Nämä kalat ovat erittäin houkuttelevia, koska niiden värjäys ja muoto niiden evät.

Normaalissa akvaariossa, ellei se ole hyvin iso, ei kaksi urosta voi olla yhdessä. Ne yleensä lisääntyvät yksin, samoin kuin hyvä määrä naaraita.
On mahdollista olla yksi uros Betta kala akvaariossa, ei siksi, että se on erittäin suositeltavaa, mutta se on mahdollista.

10 litran akvaario olisi vähimmäismäärä, että Betta on elää, jos tarjoamme oikeat olosuhteet.

Muista, että akvaario on suodatus, valo ja myös lämmitys, säilyttää olosuhteet, että Betta tarvitsee.